In zijn fotoreportage vertelt Tom graag anekdotisch en humoristisch over waarom je bepaalde routes zéker zou moeten volgen in Engeland, Wales, Schotland en Ierland.

Long distance trails in Engeland, Wales, Schotland en Ierland

Tom Langmans

Flex 2, zaterdag 12.30 uur, zondag 11.30 uur

Tom Langmans is een vaste spreker op de beurs en steeds een publiekstrekker.

Als tiener stak hij voor het eerst de plas over. Met zijn rugzak volgde hij de pijltjes van de West Highland Way in Schotland. Een meevaller zo bleek, want vanaf die dag lijdt hij aan anglofilie en is hij wandelverslaafd. Meer dan 40 lange-afstandswandelingen in Engeland, Wales, Schotland en Ierland staan ondertussen op zijn palmares.

In zijn fotoreportage vertelt hij graag anekdotisch en humoristisch over waarom je bepaalde routes zéker zou moeten volgen. Over bijzondere ontmoetingen, 50 tinten groen, pubs met lage plafonds, desolate landschappen, zwart bier in visbokalen en regen die omhoog druppelt.

Tom eindigt met zijn persoonlijke top 3. En voor de terugkerende luisteraar, die werd in 2023 grondig door elkaar geschud!


Tom Langmans

Tom Langmans

Tom Langmans is een anglofiel en wandelverslaafd. Maar ook actief op de racefiets en mountainbike. Hij schrijft regelmatig wandelreportages voor Op Weg, het blad van Grote Routepaden. Hij verkende vele uithoeken van Engeland, Wales, Schotland en Ierland.